Politiska maffiafasoner i Skåne

Hässleholm. Skandalorten vars politiker går armkrok över partigränserna för att kunna mygla ihop med privata aktörer. Inget tycks kunna stoppa dessa maktfullkomliga och skrupelfria politiker.

Den forna regementsstaden hyser en vacker och välbevarad mer Musikpav T4 Hässleholm kopiaän 100 år gammal musikpaviljong. Trots flera tusen namnunderskrifter tänker politikerna riva den vackra lilla byggnaden och ge en god vän och byggmästare rätt att bebygga hela parken där den historiska musikpaviljongen nu ståtligt visar upp sig.

Två av de mer än 3000 protesterande Hässleholmarna, Leif Henningsson och Evert Storm, tryckte på egen bekostnad upp ett vackert vykort av musikpaviljongen. Hässleholms turistbyrå var ett av säljställena för vykortet. Tills stadens översteboss, socialdemokraten Wallentheim, fick veta det. Då fick en tjänsteman order om att stoppa försäljningen i stadens turistbyrå.

Är vi i Nordkorea? I Kina? Albanien? Eller i Sverige med en 260 årig tryckfrihets- och åsiktsfrihetsförordning? Pampväldet i Hässleholm har under åren avslöjats med omfattande mygel, korruption, slöseri, brott mot kommunallagen, brott mot tryckfrihets- och sekretesslagar med mera.

När tröttnar Hässleholmarna och bildar ett nytt kommunalt parti?

Text: Lars-Kristian Bergh

 

 

Kommentarer


I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.
 1. leif henningsson tycker:

  Fullmäktige i Hässleholm tog i går kväll beslut att ”flytta” läs riva musikpaviljongen då det förmodligen inte går att flytta den. Bygg runt 1910 – 1915..Vi kommer att fortsätta med vår namninsamling då vi i dag har ca 3700 underskrifter för bevarande. S D lämnade också in en ansökan om folkomröstning. Då krävs 4000 namn.
  Vi Evert, Peter vill också tacka för berghs blogg stöd. Vi ska till helgen åka ut till kransorterna Bjärnum, Vittsjö , Tyringe, Sösdala m.fl. för få de resterande 200 namn som behövs. I dag swka Evert boka 500 nya kort på paviljongen Vi delade ut de sista i går till politikerna men ville inte ta emot. Du kan gissa vilka.
  Hälsningar Leif.

 2. Hans Nilsson tycker:

  Det kommer att krävas betydligt skarpare tilltag för att få den korrupta makteliten i Sverige att förstå tålamodet hos befolkningen ha nått vägs ände. Inga medel får vara undantagna.

 3. Tack för ditt inlägg på Facebook. Vore förstås mumma om du också kunde lägga ut din artikel på engelska och tyska också så mygelmaffian visas upp internationellt.

  • Lars-Kristian Bergh tycker:

   Lysande idé, om du tänker dig då Facebook på tyska respektive engelska. Kräver förstås en förklarande text. Hässleholms politiker är ju redan löjen i Sverige. Lovar utreda saken.

 4. Snapphanen tycker:

  de dryga skånebönnerna i Hässleholm är ju värre än i Muteborg.