Gruppvåldtäkt som göder rasism

Ledaren för massvåldtäkten i småländska Mariannelund

Åtta unga män, alla invandare från Afhganistan, våldtar under en hel natt en kvinna vaginalt, analt och oralt. Det betyder att penis varit i hennes mun, hennes slida och i hennes ändtarm.

Gruppvåldtäkten var planerad, i vart fall av den 25-årige ledaren Rafi Bahaduri.

Han dömdes för våldtäkt första gången 2008. Den ohyggliga kränkningen i småländska Mariannelund, på Migrationsverkets flyktingförläggning dit kvinnan fördes av Rafi Bahaduri, frammanar fördomsfulla tankar om invandrare hos många vanliga hyggliga medborgare.

En bloggerska i Hälsingland, Helena Palena, namnger samtliga på sin blogg http://parnassen.wordpress.com/2012/03/14/atta-pa-en-kvinna-valdtakten-i-mariannelund-vi-ska-hamta-en-tjej-och-knulla/#comment-13795 där du kan läsa mera om den fasansfulla händelsen.

6 Kommentarer

 1. El Shariff

  Sverige är redan förstört. Vi borde reagerat långt innan, 15-20 år sedan. Dörrarna slogs upp på vid gavel av Palme och massinvandringen har fortsatt sen dess. Men det är ju så typiskt för naiva lilla Sverige. Man har ingen koll på situationen. Slänger upp ställen som Tensta där man sätter alla, de får klara sig själva med lite bidrag, integration finns inte och vi gör det bara värre då vi ej sätter upp några krav, istället skall vi kanske ta mer av deras religions och kulturs intressen, någon mindre assimilering finns inte i tankarna från vår sida utan vi skall anpassa oss till dom.
  I samband med Irak kriget blev lilla Sverige det näst största flyktinglandet i världen. Lilla Södertälje tog emot fler irakiska flyktingar än USA.
  Någon tidigare skriver att de skall straffas hårt och ut med dom. Sverige har inga sådana straff, det vet du. Den utsatta kvinnan får ett hårt straff, med psykiskt lidande resten av hennes liv. Av de 8 gärningsmännen kommer troligen 7 utvisas, han på bilden får fortsatt tralla runt och förpesta allt omkring sig och det betalar vi för.

 2. Bengan

  Inga av mig kända däggdjur bär sig så illa åt mot det motsatta könet som människan.

  • Thord

   Jag har levt ett långt liv i Sverige men aldrig hört talas om något så bestialiskt som detta illdåd av 8 invandrade unga människor som sökt fristad här. Den yttersta kränkningen av en människa och en skymf mot det lands invånare som gett dem skydd. Detta är inte människor av vanligt snitt utan en grupp avskyvärda människor som utgör undantaget från vad vi är vana vid. Dessa unga män förtjänar varken skydd elelr respekt. Avsky och avstånd är vad som dessa förtjänar.

 3. Calle Batong

  Och dessa drägg ska betalas med skattepengar som annars kunde gått till att förbättra omsorgen för gamla eller annat ändamål för alla dem som slitit och betalat skatt. Straffa dem hårt och sedan: UT MED DOM!

 4. Helena Palena

  Media säger inte sanningen. Det kan man göra som bloggare. Machetemannen som sargade en kvinnas ansikte svårt är också invandrare. Om inte vanliga människor sätter stopp kommer eländet bara att expandera. Vi är så rädda för stämpeln rasist och därför kommer Sverige ta emot ännu mer människor. Vad ska dom göra? De får inga jobb precis. Att vara brottsling är också ett jobb. Varför vill våra politiker öka invandringen? Är det meningen att Sverige ska förstöras? Ja, tyvärr är svaret nog ja!

Rätta bloggen

Vi tar tacksamt emot påpekanden om upptäckta brister eller fel. Skriv till oss, gå till Om Berghs Blogg i övre menyraden.

Ställ upp för barnen

BRIS Stödföretag

Norma

En smart app för både idrottsskyttar och jägare finns att gratis ladda hem. Även hemladdare och dem som sysslar med långhållsskytte får här avancerad hjälp för att räkna ut vilka data eller avdriftskompenseringar som kan behövas. Finns för både Apple och Android. På svenska.

Vapenägarna

Sveriges vapenägares förbund hjälper sina medlemmar navigera rätt bland polisens snåriga regler och blanketter. Förbundet driver också kostnadsfritt överklagningsärenden åt medlemmar.

Stjärnadvokat som imponerar

Advokat Sven Severin är inte bara en erfaren jurist och en skicklig processförare. Han har i fallet Karl Hedin också visat ett gediget kunnande och kommer minutiöst väl förberedd till domstolsförhandlingarna.

Advokat Sven Severin
Severin Advokater

Epost: sven.severin@severinadvokater.se
Telefon  040-446700 eller  0705817473

Anonymt

 

Du kan lugnt lämna tips och om du vill vara anonym så får du samma lagliga källskydd på Berghs Blogg som du får hos Sveriges radio eller på Expressen. Berghs Blogg drivs med tillstånd av Myndigheten för press, radio och TV. MPRT brukar den förkortas. Det kommer brev anonymt med tips. Ofta görs inget med tipset för att det inte går att fråga om kompletterande information .

Att flyga 37 Viggen

Det är inte hemligt. Det bara verkar så… På flera platser kan du från en riktig cockpit flyga 37 Viggen i simulator. 

En häftig upplevelse som kräver din uppmärksamhet men i gengäld ger dig en adrenalininjektion som går utanpå det mesta. Jag har nyligen besökt F 15 flygmuseum i Söderhamn  Foto: Jonathan Lundkvistoch flugit 37:an i 60 minuter. Dessutom fikat och ätit Sveriges godaste sockerkaka.

Tack till bakerskan Eva Rystedt!

Foto: Jonathan Lundkvist

 

Nybygge

Berghs Blogg har genomgått en teknisk uppdatering och ett antal smärre tekniska fel har korrigerats. Arbetet har utförts av KFORM, Tobias Johansson.

Logo KForm

Sveriges bästa korvar