Shiit, Expressen gjorde SCOOOPET!

Expressens ledarsida den 20 februari året 2011 var ju fullständigt fenomenal. En redovisning om dumheter i byråkratiriket Sverige. Först kollar man om man sovit flera månader och vaknat 1 april. Krogar med alkoholtillstånd får blanda drinkar, det vet alla som svingat en draja eller zippat en ginfizz. Och tänka sig, krogarna får blanda brännvin också minsann. Men bara om man anmäler till kommunen att man gör det. Blandar eller smaksätter brännvin alltså. Hur många kommunala tjänstemän i Sverige sysselsätts med skattemedel i landet för att sortera dessa anmälningar? Eller vad man nu gör med dem.

Expressen fortsätter idiotilistan, se här:
Har du målat om på din lilla firma? -Jaha minsann. Och burken då, med en skvätt målarfärg kvar i, var gjorde du av den då? Såååå, lilla vän, du visste att den klassas som miljöfartligt avfall så den kastade du inte i soporna? Duktigt. Du körde alltså till Hagby eller vad nu din återvinningsanläggning heter och lämnade den där? -Bra! Och sedan åkte du hem och skaffade en blankett och gjorde en anmälan till länsstyrelsen, för det är du skyldig att göra. Det måste alla enligt lagen ifall du driver minsta lilla firma eller sitter i styrelsen för den minsta lilla förening. Till vilken nytta? Ingen aaaaning. Enligt Expressen gör inte länsstyrelserna något alls med blanketterna. Utom att sortera in dem i pärmar.

Så där radar Expressens ledarsida upp den ena idiotin efter den andra och undrar varför i helvete (Nä, inte ”helvete”, Expressen svär inte) agerar inte Maud Olofsson och rensar bort skiten. Ja Maudan, sätt igång. Fyra år drygt i regeringen och sådan smörja i byråkratins lådor är fortfarande kvar. Borde rensats ut redan första halvåret.

Men Veckans sämsta kan också vara taskig service eller att en produkt visat sig vara rena skräpet. Som Volvo t ex.