Gruppvåldtäkt som göder rasism

Ledaren för massvåldtäkten i småländska Mariannelund

Åtta unga män, alla invandare från Afhganistan, våldtar under en hel natt en kvinna vaginalt, analt och oralt. Det betyder att penis varit i hennes mun, hennes slida och i hennes ändtarm.

Gruppvåldtäkten var planerad, i vart fall av den 25-årige ledaren Rafi Bahaduri.

Han dömdes för våldtäkt första gången 2008. Den ohyggliga kränkningen i småländska Mariannelund, på Migrationsverkets flyktingförläggning dit kvinnan fördes av Rafi Bahaduri, frammanar fördomsfulla tankar om invandrare hos många vanliga hyggliga medborgare.

En bloggerska i Hälsingland, Helena Palena, namnger samtliga på sin blogg http://parnassen.wordpress.com/2012/03/14/atta-pa-en-kvinna-valdtakten-i-mariannelund-vi-ska-hamta-en-tjej-och-knulla/#comment-13795 där du kan läsa mera om den fasansfulla händelsen.

Kommentarer


I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.
 1. Höglandsnytt tycker:

  Utförligaste rapporteringen om gruppvåldtäkten i Mariannelund finns på http://www.hoglandsnytt.se/gruppvaldtakt

 2. El Shariff tycker:

  Sverige är redan förstört. Vi borde reagerat långt innan, 15-20 år sedan. Dörrarna slogs upp på vid gavel av Palme och massinvandringen har fortsatt sen dess. Men det är ju så typiskt för naiva lilla Sverige. Man har ingen koll på situationen. Slänger upp ställen som Tensta där man sätter alla, de får klara sig själva med lite bidrag, integration finns inte och vi gör det bara värre då vi ej sätter upp några krav, istället skall vi kanske ta mer av deras religions och kulturs intressen, någon mindre assimilering finns inte i tankarna från vår sida utan vi skall anpassa oss till dom.
  I samband med Irak kriget blev lilla Sverige det näst största flyktinglandet i världen. Lilla Södertälje tog emot fler irakiska flyktingar än USA.
  Någon tidigare skriver att de skall straffas hårt och ut med dom. Sverige har inga sådana straff, det vet du. Den utsatta kvinnan får ett hårt straff, med psykiskt lidande resten av hennes liv. Av de 8 gärningsmännen kommer troligen 7 utvisas, han på bilden får fortsatt tralla runt och förpesta allt omkring sig och det betalar vi för.

 3. Bengan tycker:

  Inga av mig kända däggdjur bär sig så illa åt mot det motsatta könet som människan.

  • Thord tycker:

   Jag har levt ett långt liv i Sverige men aldrig hört talas om något så bestialiskt som detta illdåd av 8 invandrade unga människor som sökt fristad här. Den yttersta kränkningen av en människa och en skymf mot det lands invånare som gett dem skydd. Detta är inte människor av vanligt snitt utan en grupp avskyvärda människor som utgör undantaget från vad vi är vana vid. Dessa unga män förtjänar varken skydd elelr respekt. Avsky och avstånd är vad som dessa förtjänar.

 4. Calle Batong tycker:

  Och dessa drägg ska betalas med skattepengar som annars kunde gått till att förbättra omsorgen för gamla eller annat ändamål för alla dem som slitit och betalat skatt. Straffa dem hårt och sedan: UT MED DOM!

 5. Media säger inte sanningen. Det kan man göra som bloggare. Machetemannen som sargade en kvinnas ansikte svårt är också invandrare. Om inte vanliga människor sätter stopp kommer eländet bara att expandera. Vi är så rädda för stämpeln rasist och därför kommer Sverige ta emot ännu mer människor. Vad ska dom göra? De får inga jobb precis. Att vara brottsling är också ett jobb. Varför vill våra politiker öka invandringen? Är det meningen att Sverige ska förstöras? Ja, tyvärr är svaret nog ja!